Hikvision

Hikvision heeft meer dan 26.000 werknemers in dienst, waarvan meer dan 13.000 R & D-ingenieurs. Het bedrijf investeert jaarlijks 7 - 8% van zijn omzet aan onderzoek en ontwikkeling voor voortdurende productinnovatie.

Objectieven

Of u nu een standaard industriële lens nodig heeft om een groot oppervlak te beoordelen of juist een specifieke lens voor het nauwkeurig meten van kleine objecten, wij helpen u graag met deze selectie. Hiervoor kan u ook gebruik maken van onze focal-length lens-calculator op de Hikvision Lens calculator website. Wij voorzien in standaard lenzen en in telecentrische lenzen om nauwkeurig te meten.

Bekijk objectieven

Industriële camera's

Hikvision heeft een uitgebreide range Machine Vision camera met verschillende interfaces (zoals GigE, 10 GigE, USB-3, CameraLink en CoaXPress), resoluties (van 0.3 Mpx tot 29 Mpx), beeld sensoren (zoals Sony IMX en OnSemi Python), frame-rates en monochrome/kleur.

Bekijk industriële camera's

Contactinformatie

 
Team Vision Partners
 
0416-369472

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed