Mikrotron

MIKROTRON is een gerenommeerde fabrikant van compacte en met name robuuste high-speed camera's op de internationale markt van de industriële beeldverwerking. De digitale high-speed camera's hebben uitstekende technische eigenschappen, bijvoorbeeld met de resolutie en lichtgevoeligheid, en worden gebruikt voor industriële en wetenschappelijke toepassingen, alsmede in sportanalyse, reclame of documentaires.

Ons brede reikwijdte van producten is aan de ene kant gevolg van dus het ontwikkelen van camera-technologie met een innovatief team van ingenieurs en informatici. Aan de andere kant is de ervaring van de ontwikkeling, productie, verkoop, service en ondersteuning is geïntegreerd in het productieproces. Het is belangrijk voor ons, aan de behoeften van onze klanten te realiseren en hun gewenste applicaties volledig te begrijpen om in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden met onze high-speed camera's.

High-speed camera’s van MIKROTRON voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en betrouwbaarheid, als gevolg van innovatie in de ontwikkeling, de hoge normen van de productie en strenge kwaliteitscontroles.

Contactinformatie

 
Team Vision Partners
 
0416-369472

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed