Camera webshop

Op het gebied zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden. Afhankelijk van uw specifieke wensen ten aanzien van een camera kan u middels deze webshop snel en eenvoudig de juiste camera voor uw toepassing selecteren.

VGA / HDMI livebeeld camera's

VGA / HDMI livebeeld camera's

Livebeeld kleurcamera's voor directe aansluiting op een VGA- of HDMI-monitor. Eenvoudige camera oplossing waarbij de operator een goed beeld krijgt van een product of proces op moeilijk bereikbare locaties zoals onderkant product, lasnaad, detailbeeld etc
Accessoires

Accessoires

Diverse standaard accessoires zijn beschikbaar voor het toepassen van de verschillende camera's.
Waaronder bijvoorbeeld een flexibele montage-arm voor de high-speed camera en/of verschillende lichtbronnen voor het uitlichten van het product of proces. In
OEM camera's

OEM camera's

Camera's met verschillende interfaces (zoals GigE, USB-3 and CameraLink), resoluties ( tot 151 Mpx) en beeld sensoren (zoals de Sony IMX-familie).
Objectieven

Objectieven

Industriële metalen fixed focus lenzen voor c-mount camera's met beeldsensoren tot 4/3". Geschikt voor camera's tot 12 Mpx resolutie.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed