Accessoires voor de camera's

Voor onze livebeeld en highspeed camera's bieden wij hierbij diverse accessoires waardoor deze camera's optimaal kunnen presteren in uw productie omgeving.

Zo bieden wij een flexibele camera beugel waarmee de highspeed camera's snel eenvoudig aan iedere machine te bevestigen is.

Onderstaande lichtbronnen zijn ook specifiek geselecteerd voor onze high speed camera doordat deze een maximale lichtoutput geven waardoor de camera met een korte sluitertijd kan werken en scherpe opnames gegarandeerd zijn.

Voor vaste verlichting bij onze livebeeld camera's kan u ook een kijkje nemen in onze machine verlichting webshop.

 

Contactinformatie

 
Team Vision Partners
 
0416-369472
Flexibele camera arm

Flexibele camera arm

Met behulp van deze flexibele arm bevestigd u binnen 5 sec. een (highspeed) camera aan uw machine.
Door de verschillende scharnierpunten kunt u de camera altijd snel en eenvoudig in de gewenste positie opstellen.
Highspeed Spotlight

Highspeed Spotlight

Deze krachtige, 175 kLux, industriële Highpower lichtbron is uitermate geschikt om producten of oppervlakken egaal te verlichten. Door de industriële washdown IP67 behuizing is deze ook zeer geschikt voor de voedingsmiddelen industrie.
Portable Videolamp

Portable Videolamp

De high power lichtbron is een portable videolamp uitgerust met een krachtige CREE LED met een lichtopbrengst van maar liefst 8000 lumen. De LED-lamp werkt op accu's of via de meegeleverde externe 19V-adapter.
Transport Koffer

Transport Koffer

Industriële en waterdichte transport koffer om uw waardevolle (Highspeed) camera veilig op te bergen en te transporteren.
Triggerbox Highspeed camera

Triggerbox Highspeed camera

Triggerbox om getimde beeldopname's (Tiff of Bmp) te maken via een extern signaal of via de druktoets in combinatie met de usb3.0 Highspeed camera.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed