High speed camera met USB3.0 interface voor directe verbinding met uw laptop

Highspeed camera met usb3.0 interface voor een eenvoudige en snelle setup met uw eigen laptop om de productie voortgang of verstoringen in de productielijn zichtbaar te maken. Met dit gereedschap stelt u uw machine optimaal af en zijn grote verstoringen of opstoppingen snel verleden tijd.

Deze highspeed camera slaat de opgenomen beelden en/of video's via de meegeleverde operator vriendelijke software direct op uw laptop op zodat u direct over de opgenomen beelden beschikt.

Middels de meegeleverde software kan u eenvoudig instellen of u een continu (avi/jpeg) opname wil uitvoeren of een getriggerde opname om losse beelden (jpg/bmp) op te slaan. Opnameduur en interval tijden zijn tevens eenvoudig in te stellen middels de meegeleverde highspeed recording software.

Toepassingsvoorbeelden

  • Snel valideren productievoortgang over transportband
  • Invoer en uitstroom van producten controleren
  • Highspeed product scheiding valideren
  • Samenvoegen of procesvoortgang opnemen en vertraagd bekijken

Contactinformatie

 
Team Vision Partners
 
0416-369472

Contactinformatie

 
Team Vision Partners
 
0416-369472
High speed camera - Set

High speed camera - Set

High speed camera Set met usb3.0 interface voor een eenvoudige en snelle setup met uw eigen laptop om de productie voortgang of verstoringen in de productielijn zichtbaar te maken. Een onmisbaar stuk gereedschap om inzicht te krijgen in snelle processen.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed