VGA of HDMI kleuren camera voor aansluiting direct op een VGA / HDMI monitor

Livebeeld kleurcamera's voor directe aansluiting op een VGA- of HDMI-monitor. Eenvoudige camera oplossing waarbij de operator een goed beeld krijgt van een product of proces op moeilijk bereikbare locaties zoals aan de onderkant van een product of proces, het controleren van lasnaden tijdens of net na het lassen, ingezoomd beeld van een product zodat details of afwijkingen snel zichtbaar zijn.

Voor grovere omgevingen adviseren wij hierbij de analoge camera, o.a. lasapplicaties en HF-invloeden.

Voor andere omgevingen adviseren wij de digitale camera welke o.a. ook over een automatische helderheidsregeling beschikt voor wisselende omgevingscondities.

Contactinformatie

 
Team Vision Partners
 
0416-369472
Digitale HDMI_LIvebeel camera

Digitale HDMI_LIvebeel camera

Digitale 2 MP livebeeld kleuren-camera met een HDMI-uitgang welke rechtstreeks op een standaard HDMI-monitor aangesloten kan worden.
Levering is inclusief lens, 5meter HDMI-kabel, voedingsadapter en afstandbediening.
Analoge VGA-Livebeeld camera

Analoge VGA-Livebeeld camera

Analoge 2 MP livebeeld kleuren-camera met een VGA uitgang welke rechtstreeks op een standaard VGA-monitor aangesloten kan worden middels de 15-pins connector.
Levering is inclusief lens, 5meter VGA-kabel en voedingsadapter.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed