VGA of HDMI kleuren camera voor aansluiting direct op een VGA / HDMI monitor

Livebeeld kleurcamera's voor directe aansluiting op een VGA- of HDMI-monitor. Eenvoudige camera oplossing waarbij de operator een goed beeld krijgt van een product of proces op moeilijk bereikbare locaties zoals aan de onderkant van een product of proces, het controleren van lasnaden tijdens of net na het lassen, ingezoomd beeld van een product zodat details of afwijkingen snel zichtbaar zijn.

Voor grovere omgevingen adviseren wij hierbij de analoge camera, o.a. lasapplicaties en HF-invloeden.

Voor andere omgevingen adviseren wij de digitale camera welke o.a. ook over een automatische helderheidsregeling beschikt voor wisselende omgevingscondities.

Contactinformatie

 
Team Vision Partners
 
0416-369472
VGA Livebeeld camera

VGA Livebeeld camera

2 MP livebeeld kleuren-camera met VGA uitgang voor directe aansluiting op een monitor. Camera is o.a. zeer geschikt voor visualisatie van LAS toepassingen. Helderheidinstelling vast of automatisch instelbaar. Levering is inclusief (zoom)lens, 5meter VGA-k
HDMI Livebeeld camera

HDMI Livebeeld camera

2 MP livebeeld kleuren-camera met HDMI-uitgang voor directe aansluiting op een monitor. Helderheidsinstelling vast of automatisch instelbaar. Levering is inclusief (zoom)lens, 5meter HDMI-kabel en voedingsadapter.
IP / HDMI Livebeeld camera

IP / HDMI Livebeeld camera

Industriële en slagvaste IP68 camera incl. IR-verlichting voor o.a. directe visualisatie en/of videobewakingstoepassingen zoals product, proces of omgevingsbewaking voor o.a. de food en chemische industrie, havens, kustlijn etc.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed