Machine Vision camera's

Machine vision overviewHIKROBOT en SVS-Vistek hebben een uitgebreide range Machine Vision camera met verschillende interfaces (zoals GigE, 10 GigE, USB-3, CameraLink en CoaXPress), resoluties (van 0.3 Mpx tot 151 Mpx), beeld sensoren (zoals de Sony IMX-familie), frame-rates, water/vocht bescherming en monochrome/kleur.HIKROBOT GigE Area scan

HIKROBOT GigE Area scan

De HIKROBOT Area scan camera's kunnen gebruikt worden voor een verscheidenheid aan toepassingen. Deze industriële camera's met GigE interface zijn beschikbaar tot 29 Mpx resolutie.
HIKROBOT USB3.0 area scan

HIKROBOT USB3.0 area scan

De HIKROBOT Area scan camera's kunnen gebruikt worden voor een verscheidenheid aan toepassingen. Deze industriële camera's met USB-3 interface zijn beschikbaar tot 19 Mpx resolutie.
SVS-Vistek EXO series

SVS-Vistek EXO series

Systeemintegrators hebben vaak verschillende behoeften, afhankelijk van de individuele project vereisten. De EXO helpt met de nieuwste CCD- en CMOS-sensoren en biedt een breed scala aan interfaces zoals GigE-Vision, Camera Link en USB3-Vision.
SVS-Vistek ECO – IP67 series

SVS-Vistek ECO – IP67 series

Fabrieksautomatisering is afhankelijk van betrouwbare en efficiënte oplossingen. SVS-Visteks "BlackLine" -standaard maakt het eenvoudiger en goedkoper om de industriële camera te integreren, zelfs in veeleisende IP67 omgevingen.
HIKROBOT Line scan

HIKROBOT Line scan

De HIKROBOT Line scan camera kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder drukinspectie, sortering van voedingsmiddelen, farmaceutische inspectie, ITS en logistieke inspectie.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed