Machine Vision integrator; van turn-key Machine Vision oplossingen naar Vision componenten


Vision Partners is graag uw partner voor het leveren van klantgerichte, turn-key machine vision oplossingen om uw productie te controleren, sturen en/of sorteren. Door het gebruik van optische of infrarode vision systemen kunt u snel en contacloos de kwaliteit van uw productie meten en de juistheid hiervan garanderen.

Download Brochure (PDF)
Componenten

Componenten

Intelligente machine vision camera's, multi-camera systemen, vision verlichtingen, objectieven en machine vision software
Maatwerk

Maatwerk

Vision Partners heeft meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van klantgerichte machine vision toepassingen. Turn-key oplossingen samen met de OEM-klant geïmplementeerd.
Sealscout lekdetectie

Sealscout lekdetectie

De Sealscout is ontwikkeld voor het in-line inspecteren van de verpakkingseal. Met behulp van een industriële warmtebeeldcamera wordt iedere gesealde verpakking 100% gecontroleerd op thermische afwijkingen van de sealnaad.
Labelscout etiketinspectie

Labelscout etiketinspectie

Verpakking-/etiketcontrole kan geautomatiseerd worden door in-line camera inspectiesystemen. Vision Partners heeft een turn-key, modulair, inspectiesysteem ontwikkeld voor de verpakkingsindustrie “Labelscout”. Het systeem kan eenvoudig in bestaande verpak
Thermografie

Thermografie

De kracht van thermografie en machine vision wordt gebundeld in één industrieel systeem. Door middel van warmtebeeld worden eigenschappen van het product zichtbaar die voor een normale camera niet zichtbaar zijn.
Robotisering

Robotisering

Een robot is van nature 'dom'. Geprogrammeerd om een vooraf bepaald pad te volgen. Door een intelligente camera samen te laten werken met de robot krijgt deze als het ware ogen.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.

Powered by Lightspeed