Kwaliteitscontrole systemen op basis van machine vision


Vision Partners biedt klant-specifieke kwaliteitscontrolesystemen die de productie-opbrengst verhogen en verspilling verminderen, terwijl de productkwaliteit en -integriteit worden gewaarborgd. Vision Partners is een MVTec/HALCON Certified Integration Partner.

Download Brochure (PDF)
Verpakking lekdetectie

Verpakking lekdetectie

De Sealscout is ontwikkeld voor het in-line inspecteren van de verpakkingseal. Met behulp van een industriële warmtebeeldcamera wordt iedere gesealde verpakking 100% gecontroleerd op thermische afwijkingen van de sealnaad.
Verpakking etiketinspectie

Verpakking etiketinspectie

Juistheid etiket, leesbaarheid THT/barcode en afwezigheid van randvervuiling wordt gecontroleerd met een high-speed camera systeem. Vision Partners heeft een turn-key, modulair, inspectiesysteem ontwikkeld voor de verpakkingsindustrie.
Warmtebeeld inspectie

Warmtebeeld inspectie

De kracht van thermografie en machine vision wordt gebundeld in één industrieel systeem. Door middel van warmtebeeld worden eigenschappen van het product zichtbaar die voor een normale camera niet zichtbaar zijn.
Robot verpakking inspectie

Robot verpakking inspectie

Robot aansturing gecombineerd met verpakking inspectie. Het vision systeem controleert de verpakking op etiket- en integriteit kenmerken en stuurt de robot aan.
Oppervlakte inspectie

Oppervlakte inspectie

Met behulp van neurale netwerken (kunstmatige intelligentie) wordt de oppervlaktegesteldheid van vol-continue geproduceerde producten geïnspecteerd.
Maatwerk

Maatwerk

Vision Partners heeft meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van klantgerichte machine vision toepassingen. Turn-key oplossingen samen met de OEM-klant geïmplementeerd.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed