Turn-key Machine Vision oplossingen en Vision componenten

Vision Partners is graag uw partner voor het leveren van klantgerichte, turn-key machine vision oplossingen waarbij onze machine vision oplossing uw productie kan controleren, sturen en/of sorteren. Door het gebruik van optische of infrarode vision systemen kunt u snel en contacloos de kwaliteit van uw productie meten en de juistheid hiervan garanderen. Verschillende machinevision toepassingen hebben we met onze klanten kunnen realiseren:

  • Aanwezigheidscontrole van producten, onderdelen en logo's
  • Sealnaad controle
  • Kleur detectie en controle van producten en oppervlakten op kleur
  • Meten van afstanden en dimensies (van micrometer to meters)
  • Oppervlakte controle op krassen en oneffenheden (metaal, plastic, etc.)
  • Positie & rotatie van producten ten behoeve van robots, lasnaden en kantensturing
  • Tekst lezen voor o.a. datum controle, serienummer uitlezen en batch controle
  • Etiket (label) controle. Statische en dynamische inspectie van het label
  • SVGA-monitor uitgang op camera voor real-time proces inzicht en voortgangscontrole

Wij hebben veel ervaring in het bundelen van thermografie en machine vision in één industrieel systeem. Op basis van materiaalsoort/temperatuurverschillen wordt het beeld geanalyseerd en kunnen vele meet- & automatiseringstoepassingen in diverse toepassingsgebieden worden uitgevoerd. Het gebruik van een warmtebeeld zorgt ervoor dat eigenschappen van een product nu zichtbaar worden die met het blote oog of een normale camera niet zichtbaar zijn. 

Vision Partners is reeds vele jaren exclusief distributeur van het gerenomeerde machinevision merk Vision & Control. Onder het motto "The easy way of machine vision'' sluiten de camera systemen, verlichting, optiek en software naadloos op elkaar aan. Vision Partners adviseert u graag in het selecteren van de juiste camera, lichtbron of lens voor uw applicatie.

Vision Componenten

Vision Componenten

Intelligente machine vision camera's, multi-camera systemen, vision verlichtingen, objectieven en machine vision software
Klantgerichte projecten

Klantgerichte projecten

Vision Partners heeft meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van klantgerichte machine vision toepassingen. Turn-key oplossingen samen met de OEM-klant geïmplementeerd.
Lekdetectie verpakkingen

Lekdetectie verpakkingen

Met warmtebeeld technologie (in-line) controleren of de sealnaad goed gevormd is en daarmee de verpakking luchtdicht afgesloten is.
Etiket (label) controle

Etiket (label) controle

Inspectie of het juiste etiket op de juiste plaats met de juiste plaatsing (zonder verdraaiing en in het midden) is aangebracht. Dynamische inspectie kan optioneel plaatsvinden waarbij het product-ID en de houdbaarheidsdatum vergeleken worden met ...
Robot aansturing

Robot aansturing

De Pictor-serie van Vision & Control met bijhorende VCwin software geeft middels TCP/IP of Sercos interface de positie en oriëntatie van de objecten aan de robot controller.
Thermografie

Thermografie

De kracht van thermografie en machine vision wordt hierbij gebundeld in één industrieel systeem.
Onze klanten

Onze klanten

We zijn trots te mogen werken met klanten actief in onder andere de metaal-, verpakkings-, textiel-, zuivel- en kunststofindustrie.
Powered by Lightspeed