Machine Vision integrator; van turn-key Machine Vision oplossingen naar Vision componenten

Vision Partners is graag uw partner voor het leveren van klantgerichte, turn-key machine vision oplossingen waarbij onze machine vision oplossing uw productie kan controleren, sturen en/of sorteren. Door het gebruik van optische of infrarode vision systemen kunt u snel en contacloos de kwaliteit van uw productie meten en de juistheid hiervan garanderen.

Vision Partners is reeds vele jaren exclusief distributeur van het gerenomeerde machinevision merk Vision & Control. Onder het motto "The easy way of machine vision'' sluiten de camera systemen, verlichting, optiek en software naadloos op elkaar aan. Vision Partners adviseert u graag in het selecteren van de juiste camera, lichtbron of lens voor uw applicatie.

Vision Componenten

Vision Componenten

Intelligente machine vision camera's, multi-camera systemen, vision verlichtingen, objectieven en machine vision software
Machine Vision Integrator

Machine Vision Integrator

Vision Partners heeft meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van klantgerichte machine vision toepassingen. Turn-key oplossingen samen met de OEM-klant geïmplementeerd.
Seal inspectie

Seal inspectie

Met warmtebeeld technologie (in-line) controleren of de sealnaad goed gevormd is en daarmee de verpakking luchtdicht afgesloten is.
Etiket en dop controle

Etiket en dop controle

Inspectie of de juiste etiketten netjes zijn aangebracht op de verpakking. Optioneel met dynamische inspectie waarbij product en de houdbaarheid gegevens vergeleken wordt met het product planning systeem.
Robot aansturing

Robot aansturing

De Pictor-serie van Vision & Control met bijhorende VCwin software geeft middels TCP/IP of Sercos-III interface de positie en oriëntatie van de objecten aan de robot controller.
Thermografie

Thermografie

De kracht van thermografie en machine vision wordt hierbij gebundeld in één industrieel systeem.
Onze klanten

Onze klanten

We zijn trots te mogen werken met klanten actief in onder andere de metaal-, verpakkings-, textiel-, zuivel- en kunststofindustrie.
Powered by Lightspeed