Productie automatisering en kwaliteitscontrole met machine vision


Vision Partners biedt klant-specifieke machine vision oplossingen voor de industrie en agrarische sector die de productie-opbrengst verhogen en verspilling verminderen terwijl de productkwaliteit en -integriteit worden gewaarborgd. Vision Partners is een MVTec/HALCON Certified Integration Partner.

Download Brochure (PDF)
Oppervlakte inspectie

Oppervlakte inspectie

Met behulp van Machine Vision technologieën (waaronder neurale netwerken) wordt de oppervlaktegesteldheid van vol-continue geproduceerde producten geïnspecteerd.
Warmtebeeld inspectie

Warmtebeeld inspectie

Thermografie en machine vision gebundeld in één industrieel systeem. Met warmtebeeld technologie worden eigenschappen van het product zichtbaar die normaal niet zichtbaar zijn.
Etiket inspectie

Etiket inspectie

Juistheid etiket, leesbaarheid THT/barcode, positie etiket en randvervuiling wordt gecontroleerd. Vision Partners heeft een turn-key, modulair, inspectiesysteem ontwikkeld voor de verpakkingsindustrie.
Verpakking seal inspectie

Verpakking seal inspectie

Met behulp van een industriële warmtebeeldcamera wordt iedere gesealde verpakking 100% in-line gecontroleerd op thermische afwijkingen van de sealnaad.
Product herkenning

Product herkenning

Met Machine Vision (waaronder neurale netwerken) worden robuuste product herkenning (=classificatie) en inspectie uitdagingen opgelost.
Hyperspectrale  SWIR inspectie

Hyperspectrale SWIR inspectie

Hyperspectrale beeldvorming in het SWIR spectrale gebied voor het in-line bepalen van de chemische samenstelling van het product.
3D Machine Vision

3D Machine Vision

Machine vision met 3D technologie is geschikt om zeer nauwkeurig producten te meten op afwijkingen. Vision Partners heeft ervaring met een breed scala aan 3D-sensorische oplossingen.
Maatwerk

Maatwerk

Vision Partners heeft meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van klantgerichte machine vision toepassingen. Turn-key oplossingen samen met de OEM-klant geïmplementeerd.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed