Visualisatie en zichtsystemen

Door het toepassen van de visualisatie en zichtsystemen van Vision Partners houdt u zicht op uw productievoortgang en heeft u een beter blik op het werkveld. Zowel voor snelle als ook langzame processen bieden wij zichtsystemen welke continue of getriggerd beelden van uw product of proces kunnen opslaan. Hiermee bent u in staat om de kwaliteit van uw productie direct te monitoren, te vergelijken met een referentiefoto of achteraf de opgenomen beelden/videos nog terug te kijken. Onze zichtsystemen worden ook gebruikt om chauffeurs, bestuurders en machinisten een beter blik op het werkveld te bieden.

Kwaliteitinspectie

Kwaliteitinspectie

Een pakket wordt geleverd met beschadigingen. Waar is het fout gegaan? Vanaf nu is het mogelijk om met hoge resolutie camera's uw goederen of werkplekken automatisch vast te leggen nadat de productieorder met de barcode reader is gelezen.
Proces visualisatie

Proces visualisatie

Het visualiseren van moeilijk zichtbare processen waardoor de operator in staat is om de kwaliteit van de productie door middel van beelden op een monitor te kunnen kwalificeren.
Proces optimalisatie

Proces optimalisatie

Standalone high-speed camera's of complete high-speed camera systemen voor een snelle setup bij uw machine om opstoppingen en verstoringen snel te kunnen detecteren, visualiseren en oplossen.
Thermovision visualisatie

Thermovision visualisatie

Het thermische visualisatie systeem is een industriële oplossing speciaal ontwikkeld voor het gelijktijdig weergeven van de streams van de aanwezige Flir AX8 warmtebeeld camera’s op een monitor.
Thermovision Pro broeidetectie

Thermovision Pro broeidetectie

Het aantal afvalbranden neemt de laatste jaren toe. Het brandpreventie systeem signaleert met thermische camera’s de broei in een vroeg stadium om daarmee snel actie te nemen.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed