Visualisatie en zichtsystemen

Door het toepassen van de visualisatie en zichtsystemen van Vision Partners houdt u zicht op uw productievoortgang en heeft u een beter blik op het werkveld. Zowel voor snelle als ook langzame processen bieden wij zichtsystemen welke continue of getriggerd beelden van uw product of proces kunnen opslaan. Hiermee bent u in staat om de kwaliteit van uw productie direct te monitoren, te vergelijken met een referentiefoto of achteraf de opgenomen beelden/videos nog terug te kijken. Onze zichtsystemen worden ook gebruikt om chauffeurs, bestuurders en machinisten een beter blik op het werkveld te bieden.

Kwaliteitinspectie

Kwaliteitinspectie

Een pakket wordt geleverd met beschadigingen. Waar is het fout gegaan? Vanaf nu is het mogelijk om met hoge resolutie camera's uw goederen of werkplekken automatisch vast te leggen nadat de productieorder met de barcode reader is gelezen.
Zichtsystemen

Zichtsystemen

Het visualiseren van moeilijk zichtbare of snel lopende processen waardoor de operator in staat is om de kwaliteit van de productie door middel van beelden op een monitor te kunnen kwalificeren en te vergelijken met een referentie foto.
High speed camera's

High speed camera's

Stand-alone high speed camera’s waarmee o.a. botsingen en procesafwijkingen snel inzichtelijk te maken zijn bij beeldopname snelheden van meer dan 200.000 per seconde.
High speed logging

High speed logging

PC-gebaseerde high speed logging systemen waarmee kosteneffectief camerabeelden van uw product of proces opgenomen worden. Middels de gebruiksvriendelijke plug & play software kijkt u de beelden van het snel lopende proces beeld voor beeld terug.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.

Powered by Lightspeed