Broeidetectie, visualisatie en zichtsystemen


Door het toepassen van de (warmtebeeld) visualisatie en zichtsystemen houdt u zicht op brandgevaarlijke stoffen, productievoortgang en heeft u een beter blik op het werkveld.

Download Brochure (PDF) Download Whitepaper (PDF)
Broei- en branddetectie

Broei- en branddetectie

Het aantal afvalbranden neemt de laatste jaren toe. Het broeidetectie Thermovision Pro systeem signaleert met warmtebeeld camera de broei in een vroeg stadium om daarmee snel actie te nemen. Ondersteund NEN 2535 en VdS 3189 richtlijnen.
Thermovision visualisatie

Thermovision visualisatie

Het thermische visualisatie systeem is een industriële oplossing speciaal ontwikkeld voor het gelijktijdig weergeven van de streams van de aanwezige Flir AX8 warmtebeeld camera’s op een monitor.
Kwaliteitinspectie

Kwaliteitinspectie

Een pakket wordt geleverd met beschadigingen. Waar is het fout gegaan? Vanaf nu is het mogelijk om met hoge resolutie camera's uw goederen of werkplekken automatisch vast te leggen nadat de productieorder met de barcode reader is gelezen.
Proces visualisatie

Proces visualisatie

Het visualiseren van moeilijk zichtbare processen waardoor de operator in staat is om de kwaliteit van de productie door middel van beelden op een monitor te kunnen kwalificeren.
Proces optimalisatie

Proces optimalisatie

Standalone high-speed camera's of complete high-speed camera systemen voor een snelle setup bij uw machine om opstoppingen en verstoringen snel te kunnen detecteren, visualiseren en oplossen.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed