Visualisatie en zichtsystemen

Door het toepassen van de visualisatie en zichtsystemen van Vision Partners houdt u zicht op uw productievoortgang en heeft u een beter blik op het werkveld. Zowel voor snelle als ook langzame processen bieden wij zichtsystemen welke continue of getriggerd beelden van uw product of proces kunnen opslaan. Hiermee bent u in staat om de kwaliteit van uw productie direct te monitoren, te vergelijken met een referentiefoto of achteraf de opgenomen beelden/videos nog terug te kijken. Onze zichtsystemen worden ook gebruikt om chauffeurs, bestuurders en machinisten een beter blik op het werkveld te bieden.

Kwaliteitinspectie

Kwaliteitinspectie

Een pakket wordt geleverd met beschadigingen. Waar is het fout gegaan? Vanaf nu is het mogelijk om met hoge resolutie camera's uw goederen of werkplekken automatisch vast te leggen nadat de productieorder met de barcode reader is gelezen.
Proces visualisatie

Proces visualisatie

Het visualiseren van moeilijk zichtbare of snel lopende processen waardoor de operator in staat is om de kwaliteit van de productie door middel van beelden op een monitor te kunnen kwalificeren.
High speed camera's

High speed camera's

Stand-alone high speed camera’s waarmee o.a. botsingen en procesafwijkingen snel inzichtelijk te maken zijn bij beeldopname snelheden van meer dan 200.000 per seconde.
High speed logging

High speed logging

PC-gebaseerde high speed logging systemen waarmee kosteneffectief camerabeelden van uw product of proces opgenomen worden. Middels de gebruiksvriendelijke plug & play software kijkt u de beelden van het snel lopende proces beeld voor beeld terug.
Thermovision visualisatie

Thermovision visualisatie

Het thermische visualisatie systeem is een industriële oplossing speciaal ontwikkeld voor het gelijktijdig weergeven van de streams van de aanwezige Flir AX8 warmtebeeld camera’s op een monitor.
Thermovision Pro

Thermovision Pro

Het aantal afvalbranden neemt de laatste jaren toe. Het brandpreventie systeem signaleert met thermische camera’s de broei in een vroeg stadium om daarmee snel actie te nemen.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vision Partners

Leverancier en integrator van industriële machine vision systemen, machine verlichtingen en vision software engineering voor productieautomatisering en -visualisatie.


Powered by Lightspeed